Kapcsolat

Kopácsi Füves Porta

Cím: 9764 Csempeszkopács,
Árpád tér 3.
Telefon: +36-20-333-1382
Mobil: +36-30-552-8975
E-mail: kopacsi.fuvesporta@gmail.com


Bemutatkozás


Kedves Látogatónk!

Csempeszkopácson az Árpád kori román stílusú épületek egyik gyöngyszemeként számon tartott templom tövében, az Árpád tér sarkában található a Kopácsi Füves Porta. Nagy gonddal felújított és kibővített épület, melyben három szobában 10 fő kényelmes szállását alakítottuk ki. Minden szoba külön zuhanyzó-WC helyiséggel rendelkezik.

A legnagyobb - Kamilla - szobában az eredeti ónémet hálószobabútor ad lehetőséget az időutazásra... szépen sikerült felújítanunk. Itt 2+2 fő pihenhet.

A csipkebogyó apartman színei a nevét kölcsönző gyógynövényre emlékeztetik, aki ide belép... 2+2 vendégnek akad itt hely. S mivel apartman, önállóan, a saját kis teakonyhájával, hűtőszekrényével is bérelhető.

A legkisebb szobánk a levendula nevét viseli. Külön bejárata van az udvar felől is...

Nagy örömünk, hogy gondos mestereink révén a konyhában eredeti szépségében és kifogástalan működésre képesen őrizhettük meg a tűzhelyet, s a hozzá kapcsolódó kemencét. A modern konyha felszerelései mellett így a hagyományos főzésre, sütésre is mód kínálkozik nálunk.

Van egy aprócska pincénk, ahol együttműködésünk révén a helyi, Mándli borház finomabbnál finomabb borait kóstolhatják meg vendégeink. A pince padlásterében “szénaszállás” van. Nyáron, hálózsákban romantikus éjszakai szállás ez fiataloknak és örökké fiataloknak egyaránt.

Az Árpád tér, a templom szakrális hangulata, a Füves Porta semmivel össze nem hasonlítható nyugalma mellett az aktív pihenésre is gondoltunk.

Építettünk egy szaunaházrészt, ahol egy finn- és infrakabin kombinációja szolgálja a testi-lelki megtisztulás, megújulás perceit.

A padlás közösségi terében nyugodt körülmények között lehet tanácskozni, beszélgetni vagy bármilyen kiscsoportos foglalkozást rendezni.

Az keressen minket, aki igazán szeretné kipihenni magát, feledve a nagyváros lüktetését, a napi rohanást. Kellemes, csendes, madárcsicsergős kertben, csobogó patakocskánk mellett megteheti ezt. A házban nincs televízió, rádió, ezekről "le kell mondania", aki nálunk pihen. Helyettük van viszont árnyat adó vén diófa, kemence és udvari sparhelt, bográcsozó-tűzrakó. Van Mangó kutya, baromfiudvar és legelésző lovak.

 

 
Vissza az előző oldalra!
Kopácsi Füves Porta - MagyarKopácsi Füves Porta - Német